äklig lukt!

igår så sa jag till mamma när hon kom in i rummet att det luktar konstigt och äkligt det luktade mök! jag stöngde av darton för jag trodde att det var den som var för varm. Men det var det inte det var någon som hade glömt ägg på spisen och det hade nästan börjat brinna!

här är en bildinflyttningsfest

I lördags så var ju jag och mamma hos moster mona på inflyttnings fest. Han som gjorde maten kom klockan fem fast att han skulle komma kvart i 6 men det gick bra ändå. Dom hade bestält spansk mat och det hade jag inte testat förut. De var gott. =) dom vuxna pratade ganska mycket haha =) det var roligt att träffa alla som kui
sin och kusin barn men också några som jag inte kände. mona och sörens nya lägen het är jätte fin (jag länktar också tills Jag och mamma flyttar och får ett ställe som man kan kalla hemma!! Hoppas att det inte är för långt bort nu!

Dom hade fixat några lekar eller en tävling på festen. först delade dom in oss i lag sen skulle vi lag viss sitta och plocka russin ett och ett itaget med kina-pinnar från ett glas till ett fat under en viss tid. Sen så satte jag mig i soffan för att hålla i lilla Freja som är min kusins barn. jag höll i hon jätte länge och matade henne med nappflaska och hon bajade på mig!! Det var INTE kul men som tur så jag inte bara klänningen med mig jag hadde ett par byxor och ett line med mig och det var en jävla tur de!! haha 

Medans jag höll i freja så lekte dom vuxna jag såg inte allt men en var den hära som man her vaselin på näsan och ska ta upp bomulls tusar medoch  dom lindade in varandra med toapappaerfrån topp till tå. och man skulle ställa sig i längd ordnind med en handuk för ögonen (så man inte skulle se) det lev delad seger men vet inte mellan vilka.


Mio och Freja =)

 

 

 

titta så gulliga skor! det är Frejas skor =)

 


......

ikväll så ska jag och mamma till moster Mona för hon ska ha inflyttnings fest! det ska bli kul!
vi vet inte om vi ska sova där än eller inte nen det får vi se. Men jag måsste gå nu för jag måste göra mig klar nu för vi ska hjälpa dom med att sälja skaer på en lopis! om vi inte är för sena redan!


vi får ju se om vi lever imorgon för att dom säger ju att jorden ska gå under ikväll kl.18.00


puss puss =)nagellack

Igår så köpte jag några nagelak när jag och mamma var på stan.

när jag kom hem sen så målade jag naglarna.


Den första trodde jag var svart men det visade sig att den var mörk mörk lilla det var synd! för jag ville ha svart.den andra är blå med glitter i den tredje är orange jag tyckte att det var en fin sommar färg! den fjärde är gul också en sommar färg och den femte är märk lilla för jag viste ju inte om att den första var lilla då skulle jag ju dara ha köpt en av dom! det var lite synd men anars så är det ju fina färger!

jag var ju tvungen att gå till HM och köpa ett svart nagelack sen!

jag målade naglarna svarta för det var den färgen som jag var tvungen att gå en gång extre för =)
=)Jag målade också tå naglarna


puss hej =)

att så små ungar gillar Tokio Hotel viste jag inte! Men Love it ;D som Tom kaulitz sa =D

Jag såg nysspåToms blogg ett youTube klipp på två gulliga barna som sjöng Tokio Hotels Automatic och fy fan så grymmm! Jag börjar typ undra om Bill har råkat gjort någon japan på smällen eller, För ungen har både moovsen och rösten jag fick en chok första gången jag sågden så håll i DIG det är nästan i samma klass som Bill själv!!!
Automatic är den bästa! Av dom här tre =)Ethan and Ivan sing Automatic
Ethan and Ivan sing Monsoon at "The Best of Tokio Hotel" Album Launch

Ethan and Ivan sing Love and Death
att dom var/ är duktiga?!

HAHAHAHAH!!!!!(L)(L)(L)<3<3<3Ska sova nu puss o godnatt på er =)


Maj 18, 2011 Grattis Emelie 21år

Idag så är det den 18.de Maj och min sysster Emelie fyller 21 år idag. så Emelie nu kan du springa på vilken krog du vill när du vill.bild boom på EMELIE!!!Jag och Emelie!Emelie & JagJag & EmelieEMELIE =)

Emelie gillar:

Anime = japan


Japansk musik

LONDON

Mcfly


haha


Tokio Hotel

Twilight sagan

vampire diaries


true blood


EMELIE!

Grattis Emelie hoppas att du har en bra dag där i skellefteå!

RSS 2.0