till moster mona =)

igår så for jag och mätte moster mona vid brunsparken och vi for till ikea och det var/är jävligt kalt ute!! jag hattar att det är så kalt jag vill ha sommar NU jag vill inte ha snö nä jag vill ha snö på julafton men inte så länge innan. men men sånt är livet. först så tittade vi lite inne på ikea och sen så gick vi och åt en trappa upp inne på ikea mona åt köttbullar och potatis och jag något kött och pommes Det var JÄTTE gått och jag blev mätt =) sen så gick vi och handlade lite till jag fick tre burkar (såna som man gör matlådor i) för 19 kr det var bra för det behöver jag jag har andvänt några engångs burkar ni vet i jätte svag plast massor med gånger och dom är alla trasiga nu eller så har jag hett det i plastpåsar. Mona fyndade en barn bok åt lilla mio som är min kusin Lindas barn.
Efter vi var klara på IKEA så åkte vi hem till Mona och efter ett tag så kom Söran hem ocksåvi såg på tv det var en bra film om en hund som kunde prata på kanl 5 eller 4 kom inte ihåg  men vi han bara se en bit av den efter den så började det en till film om några slädhundar men den han vi inte se för vi skulle till Lind och Fredrik och lilla Mio och äta middag.
dom hade gjort pasta och kött i någon peppar sås och det var så gottt!!!! medans vi åt så var det trav och dom satt och hejade men jag vet inte om dom vann eller inte efter vi hade ätit så fick vi pepparkakor och nobles gott =)
sen efter ett tag så for vi till Mona igen för hon ville vara hemma till så mycke bättre efter det så började det en film iron man och vi såg den som så gick vi och la oss.



idag så har jag bara städat lite på mitt rum men inte klart och har tagit fran en jultomte/nalle typ och hängt upp min choklad kaländder son en tavla haha och jag fick låna en adventsljusstake som man har i fönstret av mona igår =) för att det är ju första advent IDAG =)
det menas att det är mindre en månad kvar tills jag kommer till SKELLEFTEÅ!!!! =) =) =)
ÅÅÅÅååå....LÄNGTAR SÅ JÄVLA MYCKET!!!