VARS FAN ÄR MIN MOBIL!!!!!!

ÅÅÅÅåååååå....... JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!!!!!! FÖRATT JAG INTE HAR FÅTT TILLBACK MIN MOBLI ÄÄÄÄÄÄÄÄÄNNNNN!!!!OCH DET VAR AS AS AS LÄNGE SEN JAG LÄMNADE IN MOBILEN SKA FAN SNART GÅ OCH KLAGA FÖR JAG LÄMNADE IN DEN DEN 10.10.11 OCH KÖPTE DEN DEN 10. 08. 27 OCH NU IDAG 10,12.9 HAR JAG INTE FÅTT TILLBAKA DEN JÄVEN BET MÅSTE VARA NÅGOT JÄVLA FEL!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 JVÄVLA MÅNADER OCH DOM SA 3  JÄVLA VECKOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅåååååååååå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


vi vann =)

AIK ÄR KUNG nu vann vi mot södertälje hahaha =) med 4-1 =) det är lite synd för jag kan bara lyssna på radion skulle vilja kunna se det på tv om jag inte kan vara där  men men tänkte bara säga att jag är  stolt över skellefteå AIK <3 =D


'

=D


filmkvällllll.....

I Tisdag till onsdag så sov jenny över här och fick se hur skitigt jag har det här haha men men. vi for först till jenny och hämtade hennes saker sen så köpte vi chips (dill) =D GOTT!!  sen så såg vi en film åå.. kom int ihåg vad den hette men men var typ en skräkfilm jag trodde att jag hade set den men tog nog fel den handlade om en tjej som hade haft en tvilligsyster som just hade dött och sen spökade det.... sen får ni se den själva haha =) sen så började vi se Dear Jhon så sorlig men så inte hela och efter den så gissa vad vi gjorde då??
jo vi såg en till film Remember me haha men vi blev för trötta för att se färdigt den. men sen så spårade kvällen vi blev över trötta hehe
.......haha
vi skrev några finna saker på våran 2kg,s toblerone  FETTO!!men vi viste iket vad vi skulle skriva, peace Hidå =)
och om in undrar så gjorde vi inte skugg figurer på väggen ...eee.. hehe


massage på skolan =)

gud så härlig idag har det varit en kort skoldag det började med sov morgon till 13.00!!! =) sen så hadde vi bara en lektion och det var massage gud så skönt det var först så skulle vi göra en liten barn berättelse  i ansiktet, sen hand massage och sen vanlig ansikts massage. jag typ somnade nä jag somnade inte men det var avslapnande. förutom när mamma ringda och smsade på min ända lektion på hela dagen! och  det hon smsade och ville var bara att hon skulle ringa ikväll så så viktigt var det inte men men. som tur så störde jag inte någon =)hand massage

och vi använde jojba olja =)
=)


julkaländer!

julens hjältar var julkalendern 1999När karusellerna sover julkaländer  år 1998 

Dieselråttor & sjömansmöss
var julkaländer år 2002
Mysteriet på Greveholm var julkaländern 1996
här är alla som har varit under min livstid =)

1994 -  Håll huvet kalt
1995 -  jul i kapernaun 
1996 -  Mysteriet på Greveholm 
1997 -  Pelle svanslös
1998 -  När karusselerna sover 
1999 -  julens hjältar  
2000 -  Ronny & Julia
2001 -  Kaspar i Nudådalen
2002 -  Dieselråttor & sjömansmöss
2003 -  Håkan Bråkan  
2004 -  Allrams hjdarpaket  
2005 -  En decemberdröm
2006 - LasseMajas Detektivbyrå
2007 -  En riktig jul
2008 -  Skägget i brevlådan
2009 -  Superhjältejul  
2010 -  Hotell Gyllene Knorren 


Ja den hära jävla darton vägrar funka nu så jag kan inte göra mer

så det får duga nu! 

puss Hej!


bilderna som inte ville igår =)

nu ska ni få se dpm bilderna jag inte han lägga upp för att darton la av

Bilder från Liseberg =)


gud så fint träd =)
spök huset som vi gick. Man skulle hålla händerna på axlarna på den som var fram för och vi fick inte släppa eller röra någonting.  jag och Jenny car dom ända som skrek och den gubben som jag hölpåaxlarna skrattade år oss.
men vi lever ju och vi fick tillback våran chocklad så ja =)


finnt va? =)renar =)


Kanin =)


Liseberg =)

Idag så har det varit en bra dag eller ja på kvällen iálla fall för hade ju prov idag jag skrev på det meste men kunde inte allt men men... vet ej hur det gick. och åt nudlar idag på skolan och jag blev mätt för första gången på skolan gud var bra va! men min mat var klar typ 12.50 och vi skulle börja provet 13.00 så jag fick slänga i mig det och sen sitta och göra prov men måde lite illa men men.. jag och jenny stannade kvar på skolan och sminkade oss och fixade oss till liseberg.sen skulle vi gå och äta i nordstan men det var as mycket folk där och det visade sig att Kenza var där.vi tog en bild på hon sen gick vi och
åt på M,d och ni vet vad jag tycker om dom men jag kunde ju ära lite pommes och en glass men choklad sås =)
Gott sen så gick vi runt ett tag jag köpte ett läppglans med jordgubbs lukt på HM. Jenny köpte en julklapp sen så när vi äntligen skulle fara (åka) till Liseberg så har spårvangnarna stanat och vi tog oss ine dit vi var tvungna att gå en liten bit men men .. när vi äntligen kom in till Liseberg så väntade vi ett tag sen så åkte vi upp i lisebergstinet det VAR jävligt läskit att stå i den dära rulltrappan! sen när vi var nere igen så väntade vi på olga vem dom viste inte om dom skulle komma eller inte så jag och Jenny gick och så på en isdans typ det var så coolt och så fint.Så himmla finnt va?


suddig bild men jag tycker att den är fin =)den var så fin =)

sen så kom olga och dom och vi gick till dom och sen så klagade dom på att det var så kalt och drog och spelade biljard eller vad bet nu stavas och heter. så då var det bara jag och Jenny kvar vi gick runt och tittade vi kollade ine i spel-hallen och körde sån hara hockey ni vet som blåser luft på pucken oj oj jag förlorade =( inte bra ben det var ändå kul =) 

 
sen åt vi lite mer =) det var faktist himmla gott =)

 efter ett bra tag så körde vi på ett choklad hjul och vi VANNNN!!!! VI VANN!! VI VANNN!!!
JA JA JA !!

 
 JA!!!!söt!! =) 


KUNG SÅ GLAD JAG BLEV!!!

efter det så  gick vi gasten det är spökhuset


och det var så JÄVLA ÄKLIGT jag trode arr jag skulle döö!!!! men jag leve det var as kul!

sen efter det så åkte vi en karusell =)
 okej min dator har slutat funka nu så jag får visa mer bilder imorgon för darton bara la av och inte ville ladda upp mer bilder så men ni fick ju lite bilder =)

 puss puss Hejrolig skridskor åkning =)

idag efter skolan så  följde jag och jenny med olga och åkte  skridskor och det var så kul det var det roligaste jag har gjort på länge nu. men jag kan innte säga att jag var så jätte bra men jag kunde faktist åka lite och det var så roligt att bara åka skridskor det var som en liten fri het att bara glida på isen eller hur man nu ska säga. jag vill lära mig stanna så dära coolt nu vet ee.. typ åt sidan men det gick inte så bra. Men övning ger färdighet. Men jag måste säga att det är Jävligt KALT ute det är en helt annan kyla här och den är inte rolig alls!  ååå. jag måste träna MER!!! vi har ju bara idrott en gång i veckan och det är på måndagar men vi hade ingen idrott i måndags så jag vet inte vad jag ska ta mig till NU!
as härligt måste göras mer gånger!!!!


men ska sova nu eller snart ör kan typ inte somna på nätterna längre så ska nog plugga lite mer till provet som är på fredag åå...!! jag vet inte hur det kommer att gå på det håll tummarna för mig att jag får bra på set SNÄLLA!!!


vi ses senpuss puss Hej


RSS 2.0